Workshops

Wil je een workshop taart of cupcakes decoreren volgen? Alleen of met een groep vriendinnen, het kan allemaal. Ook workshops/kinderfeestjes zijn mogelijk. Stuur een berichtje via het contactformulier voor meer informatie.
Workshop/kinderfeestje: cupcakes: Leuke workshop van ongeveer 1,5 tot 2 uur. Tijdens deze workshop krijgt ieder kind 6 cupcakes om te versieren (met de nodige instructies). Aan het eind krijgen ze hun eigen creaties mee naar huis in doosje. Tijdens deze workshop zorgen wij voor wat te drinken en wat lekkers. De kosten bedragen 17.50 euro per kind (minimaal 8 kinderen).

Workshop/kinderfeestje: boltaartje: Tijdens deze 2 uur durende workshop gaan we een 4 persoons taartje vullen, afsmeren en bekleden met fondant. Daarna gaan we de taartjes leuk versieren met fondant. Tijdens deze workshop zorgen wij voor wat te drinken en wat lekkers. De kosten bedragen 19.95 euro per kind (minimaal 8 kinderen).

Workshop/kinderfeestje: barbie taartje: Tijdens deze 2 uur durende workshop gaan we een barbie taartje vullen, afsmeren en bekleden met een kleur fondant naar keuze. Dit is de basis van de barbiejurk die we hierna gaan versieren. Als deze jurk af is, is het tijd op de taart af te maken door de speciale voor taarten gemaakte barbies in de taart te prikken. Deze kan je als het taartje opgegeten is weer opnieuw gebruiken. Tijdens deze workshop zorgen wij voor wat te drinken en wat lekkers. De kosten bedragen 22.50 euro per kind (minimaal 8 kinderen).

Workshop basistaart decoreren
Workshop 3d taart: auto of tas
Workshop cupcakes decoreren
Workshop puzzelplaatje
Workshop basis stapeltaart
Workshop/vrijgezellenfeest taart of cupcakes decoreren