Algemene Voorwaarden

Bestellen en betalen
– Bestellingen worden officieel gereserveerd zodra de bestelling betaald is en op de rekening van Biby’s Bakery staat.
– Bestellingen dienen betaalt te worden binnen de termijn die aangegeven staat op de factuur.
– Indien de betaling niet binnen bovengenoemde periode is ontvangen zal de bestelling geannuleerd worden. Hier ontvangt u een schriftelijke bevestiging van per e-mail.
– U dient zelf bij de bestelling aan te geven of er rekening moet worden gehouden met eventuele allergieën en/of dieet wensen. Biby’s Bakery is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties.

Annuleren
– Bij annulering door de klant 3 of 2 dagen van te voren wordt er 25% in rekening gebracht vanwege gemaakte kosten.
– Bij annulering door de klant 1 dag voor de lever/ophaaldatum wordt 50% in rekening gebracht vanwege gemaakte kosten.
– Biby’s Bakery behoudt zich het recht voor om in uitzonderlijke gevallen een opdracht te annuleren. In dat geval beschikt Biby’s Bakery over voldoende contacten om u door te verwijzen naar een collega bakker.

Ophalen, vervoeren en bewaren
– De taart dient afgehaald te worden op het afgesproken tijdstip.
– Biby’s Bakery hanteert een marche van èèn uur voor het ophalen van de bestelling. Biby’s Bakery kan niet garanderen dat er een uur na het afgesproken tijdstip iemand aanwezig is,
– Vanaf het moment dat u de bestelling ophaalt en deze zich buiten het atelier van Biby’s Bakerys bevindt, bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen. Taarten kunnen het beste plat vervoerd worden het liefst achterin de auto of plat op de vloer. Vervoeren op schoot wordt ten zeerste afgeraden.
– Biby’s Bakery is niet aansprakelijk voor bedorven producten indien u de gegeven bewaaradviezen niet heeft opgevolgd.

Klachten
– Indien u klachten heeft over het geleverde product dient u dit binnen 24 uur kenbaar te maken en bewaart u een stuk van dit product. Biby’s Bakery zal uw klacht beoordelen en aan een passende oplossing werken.

– Biby’s Bakery is niet aansprakelijk voor hoe de uiteindelijke kleur van een biscuit/cake of fondant uitvalt. Biscuit/cake kleurt nog bij als het gebakken wordt een fondant kleurt nog na, na het kleuren ervan.
– Biby’s Bakery is niet aansprakelijk voor foutieve adressen of gegevens.
– Biby’s Bakery heeft het recht het aangeleverde of gewenste ontwerp aan te passen indien zij dit nodig acht.

Lenen van materialen
– Het lenen van een taartstandaard of plateau is kosteloos. Echter, er wordt wel borg gerekend.
– Wanneer de standaard, plateau of andere geleende materialen in goede staat zijn terugbezorgd wordt de borg binnen één week teruggestort.
– De geleende materialen dienen binnen één week na de gebruikersdatum te worden terug bezorgd bij Biby’s Bakery, Jupiter 615, 1115 TS Duivendrecht. U kunt hier vooraf contact over opnemen om een datum en tijdstip af te spreken.

Foto’s en copyright
– Alle foto’s en teksten vallen onder copyright en mogen niet zonder toestemming van Biby’s Bakery gebruikt worden.
– Bibys Bakery heeft het recht om foto’s van het aan u geleverde product op internet te gebruiken en tevens ook het recht deze voor andere doeleinden te gebruiken.

Workshops
– Indien u de geboekte workshop niet kan bijwonen kan u uw plek aan iemand anders geven. Dit dient u zelf te regelen. Biby’s Bakery rekent geen kosten voor de administratieve wijziging van de deelnemers.
– Bij het annuleren van 1 week van te voren wordt 50% van de kosten van de workshop in rekening gebracht
– Groepsworkshops gaan door bij een minimale bezetting van 4 personen.
– Roken tijdens de workshop is niet toegestaan.