Biby's Bakery

Biby's Bakery is in 2013 begonnen als een klein bedrijfje. In korte tijd heeft Biby's Bakery een goede positie en naam weten op te bouwen in de taart/gebak wereld.

In september 2017 hebben wij de deuren mogen openen van een winkel/atelier in Duivendrecht(/Amsterdam). Hier kan je binnenlopen om een bestelling te plaatsen. Wij zijn een taartwinkel waar we alleen op bestelling taarten maken. Ons taarten zijn handgemaakte, gepersonaliseerde unieke taarten die veel tijd en aandacht vergen. Alles wordt vers gebakken, de vullingen vers bereid en onze materialen zijn van de beste kwaliteit, door dit alles tezamen kunnen wij een kwalitatief goed en lekker eindproduct verzekeren.

Bij Biby's Bakery kan je terecht voor op maat en smaak gemaakte, verjaardagstaarten, kindertaarten, bruidstaarten, 3d taarten, cupcakes, bedrijfstaarten, koekjes en nog veel meer. Ook nemen wij graag altijd uitdagingen aan. Staat een product dat je wenst niet vermeld op onze website, vraag ons toch gerust naar de mogelijkheden.